Camperplek in Ligurië nu ook op camping RioRequesa

Met de camper naar de Italiaans Rivièra: Ligurië. Laat je verleiden door de prachtige Ligurische kustlijn, met steile kliffen en mooie wandelpaden. Deze prachtige wandelpaden leiden je naar de meest schilderachtige kustdorpen zoals bv de Cinque Terre. Landinwaarts ontdek je het groene landschap vol olijfgaarden.

Ligurië de streek van heerlijke spaghetti, pizza, smalle steegjes, kleine baaitje, romantische straatjes, mooie stranden etc, Een camperreis door noord Italie is populair. Ga jij met de camper naar Italie sla dan zeker Ligurië niet over en proef la dolce vita in deze prachtige streek.

RioRequesa een camping met een camperplek in Ligurië

Op minder dan een uur rijden van de Cinque Terre ligt onze groene camping. Deze kleine camping ligt verscholen tussen de Ligurische heuvels, heerlijk aan een riviertje met veel schaduwplekken voor de warme dagen. Op de camping is een Honesty bar aanwezig gevuld met een lekker wijntje, biertje en wat fris. Elke ochtend zijn er verse broodjes te bestellen van de bakker. Daarnaast bakken wij elke ochtend een heerlijk croissantje af evt met een lekker kopje koffie.

Wanneer je bij ons gebruik maakt van een camperplek mag je natuurlijk een heerlijke duik nemen in ons zwembad of genieten van het heerlijke riviertje dat langs de camping loopt.

In de omgeving van je camperplek.

In de directe omgeving van camping RioRequesa kun je heerlijk fietsen en wandelen. Voor de kinderen ligt op een 20 min rijden een prachtig en spannend klimpark. Breng een bezoekje aan het prachtige dorpje Varese Ligure. Dit kleurrijke dorpje behoort tot 1 van de mooiste dorpjes van Noord Italie. In Varese Ligure zijn ook verschillende lekkere restaurantjes.

mooiste dorpjes

Tenthuisje

Heb je geen camper maar wil je toch ” luxe” kamperen huur dan 1 van onze tenthuisjes. Onze tenthuisjes zijn voorzien van heerlijke bedden en worden verhuurd incl bad en bedlinnen. De tenthuisjes hebben een eigen sanitaire voorzieningen. De huisjes zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Huur je een tenthuisje dan rits je je koffer open en kan je vakantie beginnen!

Tiny house

Ons Tiny huisje is geschikt voor 2 personen. In het tuintje van het huisje kun je evt nog een tentje plaatsen waardoor je met maximaal 4 personen gebruik kunt maken van Tiny Rio. Het huisje heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen en een ruime buiten keuken. Daarnaast is er een heerlijk ruim terras om te genieten van het uitzicht en het geluid van de rivier.