Activiteiten

Volop activiteiten voor het hele gezin

activietei Canyoning
dolfijnen genua noord italie
activiteiten loopbrug

Activiteiten voor het hele gezin in Ligurië

Ligurië

Ligurië leent zich uitstekend voor activiteiten. Het is een geweldige regio voor natuurliefhebbers die van actie houden. Deze rustige, bosrijke provincie heeft mooie plekken zoals Cinque Terre, Portofino, Chiavari en vele anderen.  De Ligurische kust is een van de mooiste en schoonste kusten van Europa. Vanuit de camping kun je veel activiteiten plannen zoals mountainbiken, dolfijnen spotten, zeilen, wandelen en duiken.

 

In de directe omgeving van onze Agriturismo kunt je:
- zwemmen, zee & zwembad.
- paardrijden.
- karten.
- duiken.
- mountainbiken & fietsen.
- dolfijnen spotten.
- zeilen.
- golf spelen.
- marktjes bezoeken.

Extra

Dolfijnen kijken

Dolfijnen en walvissen kijken

In Ligurië kun je walvissen en dolfijnen spotten. Een unieke activiteit die we enorm kunnen aanraden! Op woensdag en zondag vertrek er een boot vanuit Camogli en Genova. Eenmaal op zee begint de zoektocht door de ervaren bemanning. Er is altijd een bioloog aanwezig voor al je vragen over het zeeleven. Het lukt niet altijd om walvissen te zien, maar er komt altijd wel een groep dolfijnen surfen op de golven van de boot.

Met de boot

Het is belangrijk om respectvol met de grote hoeveelheid walvisachtigen om te gaan. De boottrip is een initiatief van gepassioneerde Italianen. Het plastic dat onderweg voorbijdrijft, wordt altijd meegenomen. De opbrengst van deze bijzondere activiteit gaat naar natuurbehoud.