Tenthuisjes

Tenthuisjes

tenthuisje 6 pers.
tenthuisje
tenthuisje

Tenthuisjes

Houten huisjes te huur

Op onze camping staan drie houten tenthuisjes. We hebben ze zelf ontworpen met oog voor de natuur. De muren zijn van hoogwaardig Douglas hout en het water wordt verwarmd met behulp van een zonneboiler. De tenthuisjes hebben sinds 2021 splinternieuwe bedden. Ook is er een ingerichte buitenkeuken met een eigen douche en droog-wc. Ieder tenthuis heeft een eigen stukje grond met een fijne zithoek.

Tenthuis voor zes

Het grootste tenthuis is ingericht voor zes personen. Er is een slaapkamer voor twee personen en een slaapkamer met twee stapelbedden. De aparte badkamer heeft een douche en droogtoilet en warm stromend water van een zonneboiler. De ruime woonkamer heeft een gezellig zitje. Ook op de veranda is een zithoek met een complete buitenkeuken.

Tenthuis voor vijf

Dit tenthuis is geschikt voor vijf personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. In de aparte badkamer staat een douche, een wc en is er warm, stromend water. In de zithoek staat een slaapbank voor een vijfde persoon. De veranda heeft een zitje met een compleet ingerichte buitenkeuken.

Tenthuis voor vier

Dit tenthuis is geschikt voor vier personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. In de aparte badkamer staat een douche, een wc en is er warm, stromend water. Er is een compacte zithoek ingericht. Ook de veranda heeft een zitje en een compleet ingerichte buitenkeuken.

Robuust en comfortabel

Onze houten tenthuizen zijn efficiënt en comfortabel ingericht. Ze passen bij de bosrijke omgeving en zijn compleet uitgerust

Duurzaam

De tenthuizen zijn gemaakt van gecertificeerd Douglas hout. Het water uit de kraan en douche wordt verwarmd via een zonneboiler.

Riante buitenkeuken

Buiten koken en eten; het ultieme vakantiegevoel. Op de veranda van onze tenthuizen vind je een fijne buitenkeuken en een knusse zithoek.