De camping

De camping

luxe huurtent
Rio Fraseneggi
vroegboekkorting camping

De camping telt 15 plaatsen, waarvan er 4 zijn voorzien van een Cabine met eigen toilet en douche, 1  camping plek is voorzien van een ( luxe) huurtent en de rest zijn vrije plaatsen voor mensen met eigen tent. Voor vouwwagens en/of caravans zijn er twee plaatsen beschikbaar.

Cabine`s

Vanaf 1 juli 2018 verhuren wij een ruime Cabine. Deze cabine is geschikt tot 6 personen en heeft een eigen douche en wc. De cabine heeft een buiten veranda waar u lekker kunt zitten met keuken. In de cabine zijn 2 slaapkamers. 1 voor 2 personen en 1 slaapkamer met 2 stapel bedden. Er is een zit gedeelte met bank en stoelen.

In het najaar van 2018 en in het voorjaar van 2019 zullen er nog 3 cabine`s worden bijgebouwd. Deze zullen wat kleiner zijn dan de eerste cabine.  1 wordt geschikt tot 4 personen en 2 cabines worden geschikt tot 5 personen. Ook deze cabines hebben een eigen douche en wc, een veranda en een buitenkeuken.

Alle cabines worden verhuurt incl handdoeken, beddengoed en keuken linnen.

meer informatie en foto`s zullen volgen.

Huurtenten

Onze huurtenten hebben een leefruimte van 5x3 mtr. er zijn 3 afsluitbare slaapcabines. De tenten zijn voorzien van een houten vloer en ingericht met een keukenblokje ( met koelkast, gasstel en koud stromend water) De slaapcabines zijn voorzien van bedden met goede matrassen. Beddengoed, handdoeken etc.. is aanwezig. (incl in de prijs)

Vrije plaatsen

Natuurlijk bent u ook van harte welkom met uw eigen tent(je) of vouwwagen (caravans en campers kunnen wij helaas alleen in het laagseizoen plaatsen). Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het verstandig uw plek te reserveren. Geeft u dan ook aan of u met eigen tent of vouwwagen komt. Op een aantal vrije plaatsen kunt u ook een tweede tentje bijzetten, dit kan beperkt omdat we wegens veler verzoek de camping niet te vol willen zetten.

De Camping

Sanitair

Het toiletgebouw is gescheiden voor mannen en vrouwen. Voor de mannen, maar ook voor de vrouwen zijn er 3 toiletten aanwezig. De mannen hebben 4 douche cabines en voor de vrouwen 3. In beide ruimtes is een spoelbak met spiegel aanwezig. De badruimte`s worden ten minste 4 keer per dag met zorg schoongemaakt. Overal is gratis koud en warm stromend water. Buiten het toiletgebouw bevinden zich twee grote spoel- of afwasbakken met eveneens koud en warm stromend water.

Zwemmen

Op de camping is een opzet zwembad aanwezig. Daarnaast kan spelen met water natuurlijk ook uitstekend direct aan de camping in het beekje, in zee (25 km.) of in de rivier de Vara (nog geen 5 km) Daarnaast is er een 25 meter zwembad in Varese Ligure en in Tavaronne waar ook heerlijk gezwommen kan worden.

Op last van de gemeente (wegens covid-19)  is het zwembad gesloten 2020. Dit omdat je er maar met 2 personen in zou mogen en het chloor gehalte erg hoog moet zijn. Het is dan een stuk gezonder en leuker om in de rivier te zwemmen en in de riviertjes om ons heen. 

Zwembad Rio Fraseneggi