Reserveren

Reserveren bij camping RioRequesa in Ligurië

reserveren
reserveren campingi
reserveren cinque Terre

Reserveringsformulier

Belangrijk voor het reserveren

In en uitchecken
Er niet altijd iemand aanwezig op de camping. Daarom is het inchecken alleen tussen 16:00 en 19:00 uur mogelijk. Uitchecken kan tussen 08:00 en 10:00 uur. Wordt het echt heel lastig om deze tijden aan te houden? Laat het ons dan tijdig weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Kampeerplek of tenthuis reserveren
Geef op het reserveringsformulier aan of je een kampeerplek of tenthuis wilt huren. We nemen contact met je op als de plekken vergeven zijn. Onze kleine camping loopt snel vol, dus maak tijdig je reservering.

Bij het reserveren van een van onze tenten of een kampeerplek gaat u akkoord met onze betalingsvoorwaarden en algemene voorwaarden.

Extra

omgeving Varese Ligure

Werken bij RioRequesa

Heb je groene vingers, ben je handig en heb je een hart voor gastvrijheid? In het laagseizoen zijn we altijd op zoek naar versterking! Je leert alles over het runnen en onderhouden van een camping terwijl je geniet van een fijne tijd in Italië. Liever aan de kust aan de slag? Ook op onze bed & breakfast OlivArancio zoeken we versterking. Mail voor meer informatie naar info@riorequesa.com

Werken en genieten

Een periode meedraaien bij RioRequesa is een onvergetelijke ervaring. In de ochtend ben je aan het werk. Daarna verzorgen wij een (warme) lunch. En dan is het werk gedaan; je hebt de rest van de dag voor jezelf! In de tijd dat je op de camping werkt, kun je alleen of met een partner of vriend(in) kosteloos bij ons overnachten. Klinkt dit als iets voor jou? Mail dan naar info@riorequesa.com

5 Terre