Houten cabins

Nieuw bij Riorequesa

Unieke Cabins te huur. 

Vanaf Juli 2018 zijn wij begonnen om onze huurtenten te vervangen voor Cabins. Dit omdat er steeds meer vraag komt om tijdens het kamperen gebruik te kunnen maken een een eigen douche en wc.  De cabine XL die we eerst gebouwd hebben beviel onze gasten erg goed en zo hebben wij in 2019 er nog  3 cabins bijgebouwd. Onze cabines zijn volledig opgebouwd uit hout en hebben een dak van tentzeil.

De cabins hebben naast goede bedden en een ingericht keukentje een eigen douche en wc. Alle cabine`s krijgen hun warm water van een zonneboiler.

Wat is het verschil tussen de verschillende cabines?

Cabine XL

Dit is de grootste cabine en geschikt voor maximaal 6 personen. Deze cabine heeft een slaapkamer voor 2 personen en een slaapkamer met 2 X 2  stapelbedden. Er is een badkamer met douche en wc en warm stromend water. De ruime woonkamer heeft een gezellig zitje bestaande uit een zitbank en comfortabele stoelen. De riante veranda biedt ruimte aan een overdekte zithoek en een comfortabele buitenkeuken.

Cabine L

Deze cabine is geschikt voor maximaal 5 personen. De cabine heeft een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een badkamer met douche en wc en warm stromend water. Er is een kleine zitkamer. Hierin staat een slaapbank met een normaal matras voor evt een 5e persoon. De veranda biedt ruimte aan een overdekte zithoek en een goed ingerichte buitenkeuken.

Cabine M

Dit is de kleinste cabine en geschikt voor maximaal 4 personen. Deze cabine heeft een slaapkamer met een 2 persoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. Er is een badkamer met douche en wc en warm stromend water. Er is geen zitkamer. De veranda biedt ruimte aan een overdekte zithoek en een goed ingerichte buitenkeuken.

tenthuisje
Robuust en comfortabel

De uit hout opgetrokken accomodatie biedt comfort en optimale privacy.

Ruime veranda

Genieten van de zwoele avonden op jouw eigen veranda.

Riante buitenkeuken

Buiten koken en eten is ultiem genieten van je vakantie.

Ik heb nog een vraag!

stel hier uw vragen ook mbt beschikbaarheid.