Tenthuisje

Bij Riorequesa

Unieke tenthuisjes te huur. 

Vanaf Juli 2018 zijn wij begonnen om onze huurtenten te vervangen voor tenthuisjes. Dit omdat er steeds meer vraag komt om tijdens het kamperen gebruik te kunnen maken een een eigen douche en wc.  Het tenthuisje voor 6 personen die we eerst gebouwd hebben beviel onze gasten erg goed en zo hebben wij in 2019 er nog  3 tenthuisjes bijgebouwd. Onze tenthuisjes zijn volledig opgebouwd uit hout en hebben een dak van tentzeil.

De tenthuisjes hebben naast goede bedden en een ingericht keukentje een eigen douche en wc. Alle tenthuisjes krijgen hun warm water van een zonneboiler.

Wat is het verschil tussen de verschillende tenthuisjes?

Tenthuisje voor 6 personen

Dit is het grootste tenthuisje en geschikt voor maximaal 6 personen. Dit huisje heeft een slaapkamer voor 2 personen en een slaapkamer met 2 X 2  stapelbedden. Er is een badkamer met douche en wc en warm stromend water. De ruime woonkamer heeft een gezellig zitje bestaande uit een zitbank en comfortabele stoelen. De riante veranda biedt ruimte aan een overdekte zithoek en een comfortabele buitenkeuken.

Tenthuisje voor max 5 personen

Dit tenthuisje is geschikt voor maximaal 5 personen. Het huisje heeft een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een badkamer met douche en wc en warm stromend water. Er is een kleine zitkamer. Hierin staat een slaapbank met een normaal matras voor evt een 5e persoon. De veranda biedt ruimte aan een overdekte zithoek en een goed ingerichte buitenkeuken.

Tenthuisje voor max 4 personen

Dit is het kleinste tenthuisje en geschikt voor maximaal 4 personen. Dit huisje heeft een slaapkamer met een 2 persoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. Er is een badkamer met douche en wc en warm stromend water. Er is geen zitkamer. De veranda biedt ruimte aan een overdekte zithoek en een goed ingerichte buitenkeuken.

meer informatie over onze tenthuisjes

tenthuisje
Robuust en comfortabel

De uit hout opgetrokken accomodatie biedt comfort en optimale privacy.

Ruime veranda

Genieten van de zwoele avonden op jouw eigen veranda.

Riante buitenkeuken

Buiten koken en eten is ultiem genieten van je vakantie.

Ik heb nog een vraag!

stel hier uw vragen ook mbt beschikbaarheid.