Tiny House in Ligurië: Rust & Duurzaamheid bij RioRequesa

Tiny House in Ligurië. Wij heten je van harte welkom op Camping RioRequesa. De camping is gelegen midden in de regio Ligurië, nabij het schilderachtige Varese Ligure. Een unieke ervaring wacht op avonturiers die verlangen naar een vakantie vol rust, comfort en duurzaamheid. Stap binnen in ons prachtig omgebouwde Tiny House. Vroeger was dit een oude stal met hooischuur, nu jouw toevluchtsoord van de dagelijkse drukte.

Ons Tiny House in Ligurië biedt een lekker plekje voor stellen of gezinnen, met een lekker 2 persoon bed. Geen compromissen hier – geniet van privacy van je eigen badkamertje met eigen douche en toilet. Ontspan in stijl, omringd door charmante Interieurdetails die de nostalgie van de oude stal behouden.

Tiny house woonkamer
woonkamer Tiny House in Ligurië

Buitenleven op Z’n Best

Stap de deur uit en ontdek de charme van het buitenleven. Het Tiny house heeft een klein tuintje. Daarnaast is er een gezellig terras met buitenkeuken. Met een zonne-energiesysteem ben je niet alleen omgeven door de natuur, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Voel de warmte van de zon, zowel buiten als binnen wanneer je geniet van een warme douche.

Of je nu als stel komt genieten van de intieme setting of als gezin reist en extra slaapruimte nodig hebt, ons Tiny House past zich aan jouw behoeften aan. Met een mogelijkheid om een klein tentje voor twee personen in de tuin op te zetten, bieden we de perfecte mix van gezelligheid en flexibiliteit.

Tiny House in Ligurië. Ontdek de Omgeving!

Geniet van de schoonheid van Ligurië, met eindeloze mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Maak een onvergetelijke dagtocht naar de beroemde Cinque Terre, waar kleurrijke dorpjes zich vastklampen aan de kliffen boven de Middellandse Zee.

Boek jouw vakantie bij ons en laat je betoveren door de charme van Ligurië, terwijl je geniet van een unieke en milieubewuste vakantie in ons prachtige Tiny House. Een onvergetelijk avontuur wacht op jouw ontdekking.

Tiny house in Ligurië camping RioRequesa
Tiny House in Ligurië