“Corona is overal. Dus waarom niet op vakantie gaan?”

“Corona is overal, ook in Nederland. Dus waarom zou je niet op vakantie gaan?”

Bovenstaande werd door het afgelopen jaar toen de grenzen op 20 juni werden vrij gegeven gezegd door 1 van onze gasten. Daarnaast zei ze nog wanneer ik met de auto ga en er gebeurd iets qua Corona dan rij ben ik zo weer thuis.

Ontdek de rust en ruimte in Noord-Italië tijdens je vakantie 2021

Wij kunnen de onrust en jouw evt twijfel rondom wel of niet op vakantie gaan niet wegnemen. Iedereen lijkt dit jaar nog meer dan vorig jaar toe aan vakantie. Geloof me wij staan te trappelen om jullie te kunnen ontvangen. Het is belangrijk dat je onbezorgd en met plezier je vakantie kunt uitzoeken en er naar toe kunt leven. En daar hoort ook wat ons betreft ook zorgeloos boeken bij! Daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren. Zo kun je toch alvast jouw vakantie boeken!

vakantie 2021

Vakantie 2021 wordt een bijzondere zomervakantie, na een periode vol stress en onzekerheid. Voor iedereen is het meer dan ooit belangrijk dat we de stress naar beneden halen en onze batterijen weer opladen. Deze zomervakantie hebben we nodig “om te herstellen van de afgelopen periode en om onze sociale relaties nieuwe zuurstof te geven. Het is belangrijk om de pauzeknop in te drukken en aan vakantie toe te komen.

We hebben nog wel wat tips voor je vakantie in 2021

Kies voor een kleinschalige camping of agriturismo

Hierdoor ontmoet je minder mensen en zeker wanneer er voldoende ruimte is voor iedereen om afstand te houden heb je minder kans op een evt besmettingen en kun je ontspannend genieten van je welverdiende vakantie.

Ga met de auto op vakantie

Kies voor een auto vakantie ipv op vakantie met het vliegtuig. Mocht er dan tijdens je vakantie iets gebeuren met grenzen dicht of veel besmettingen op 1 plek dan kun je altijd naar huis. Je mag altijd de grens over om naar huis te gaan, ook wanneer het code rood is.

Kies voor een appartement, tenthuisje etc met eigen toilet gelegenheid.

Wanneer je verblijft in 1 van onze tenthuisjes heb je beschikking over je eigen douche en toilet. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van het toilet gebouw. Waardoor het ook voor de mensen met eigen tent niet druk bij het toiletgebouw. De mannen en de vrouwen daarnaast ook nog zijn gescheiden.

Verblijf je liever in een appartement, ook onze appartementen in agriturismo OlivArancio hebben allemaal een eigen badkamer en keuken.

tenthuisjes

Check de maatregelen in je vakantieland

De corona-maatregelen in je vakantieland kunnen anders zijn dan in Nederland. Daardoor kan de vakantie anders zijn dan verwacht. JHet kan zijn dat je bijvoorbeeld een mondkapje moet dragen of dat je een coronatest moet doen om je vakantie land in te komen.

Boek een vakantie naar een warm land

Net als het griepvirus lijkt ook het corona virus zich rustig te houden zodra de temperaturen oplopen.

Controleer de annulering- voorwaarden 

Controleer deze voorwaarden voorafgaande het boeken van je reis. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Wanneer je boekt op camping RioRequesa dan gelden de volgende voorwaarden.

Verdiep je in de plaatselijke Coronamaatregelen.

website pagina RIVM waarop je het laatste nieuws kunt lezen mbt de maatregelen die in Italië gelden en het huidige reisadvies. Neem voor vertrek ook nog even contact op met de accommodatie waar je hebt geboekt. Vraag naar de lokale huidige regels. Check of er nog wijzigingen zijn.

Maar vooral als je op vakantie gaat geniet ervan!

vakantie 2021