Een Cabine op RioRequesa, wat is dat eigenlijk?

Kamperen bij Nederlanders in noord Italië in een Cabine

In Juli 2018 hebben wij onze eerste cabin gebouwd. De XL versie. Dit omdat er steeds meer vraag kwam om tijdens het kamperen gebruik te kunnen maken van een eigen douche en toilet. Zo zijn wij langzaam begonnen om onze huurtenten te vervangen voor Cabins.

cabine vroegboekkorting
cabine voor 6 personen

Wat is een cabine nu eigenlijk?

Maar wat is een cabine nu eigenlijk. Een cabine laat zich het beste omschrijven als een houten huisje met tent dak. De cabine heeft een terras aan de voorkant met hierop een volledig ingerichte keuken.  In de keuken vind je potten en pannen, kopjes, borden en bestek.  Dit hoef je dus allemaal niet zelf mee te nemen van huis.

Daarnaast heeft elke cabins een 2 persoons slaapkamer en een eigen badkamer met douche en wc. Alle cabins zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. Ook dit hoeft u van huis dus niet mee te brengen.

Wat is het verschil tussen de verschillende cabins?

Op onze camping hebben wij 3 verschillende soorten cabins. We hebben de XL, de L en de M. Het grote verschil zit hem natuurlijk vooral in de grote.

Cabine XL

Dit is de grootste cabin. Hij is geschikt van 2 tot 6 personen. Er is 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed. De tweede slaapkamer heeft 2 stapelbedden. Daarnaast is er veel ruimte om spullen op te bergen, er zijn ruime kasten aanwezig. De Xl versie heeft ook een woonkamer met hierin een zitbank en stoelen. De woonkamer is ruim genoeg om met minder goed weer lekker binnen te kunnen zitten. Je kunt je natuurlijk ook even lekker afzonderen en je terug trekken met een goed boek.

Deze cabine heeft een ruim buiten terras met hierop de ingerichte buitenkeuken, een grote koelkast met vriesvak en een zitje om s`middags of s`avond aan tafel lekker te kunnen eten of een spelletje te kunnen doen. Rondom de cabine kun je ook lekker in de “tuin” zitten.

cabine Xl cabine Xl

Cabine L

Deze cabine is geschikt tot 5 personen. Er is 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed. De 2e slaapkamer is een stapelbed in een soort bedstee. Er is een kleinere woonkamer met slaapbank voor persoons nummer 5. Ook hier kun je overdag lekker zitten en je evt terug trekken met een goed boek.

Cabine L heeft een buitenterras met hierop een ingerichte keuken met koelkast. Er is een zitje om lekker aan te kunnen eten of een spelletje te kunnen doen. Rondom de cabine is ook ruimte om lekker te zitten of in de zon te liggen.

Cabine M 

Dit is de kleinste versie. Deze is geschikt tot 4 personen. Er is een slaapkamer met 2 persoonsbed. De 2e slaapkamer is een stapelbed in een soort bedstee. Er is geen woonkamer.

Cabine M heeft een buitenterras met hierop een ingerichte keuken met koelkast. Daarnaast is er een buitenterras met hierop een ingerichte keuken met koelkast. Er is een zitje om lekker aan te kunnen eten of een spelletje te kunnen doen. Rondom de cabine is ook ruimte om lekker te zitten of in de zon te liggen.

wasbak 2 pers slaapkamer cabine douche

Algemeen

De cabins krijgen hun warme water middels Zonne-energie. Op het camping terrein staat een Zonne-paneel die de hele dag voor warm water zorgt.

Bij ons rits je je koffer open en je vakantie kan beginnen. 

De prijslijst    ( nu tot 50% korting, boek voor 1 april ) 

Onze prijzen zijn inclusief handdoeken, beddengoed en keukengoed. Ook worden er geen extra kosten berekend voor schoonmaakkosten , toeristenbelasting etc..