Kamperen zoals Kamperen bedoeld is!

Kleine Camping in de Val di Vara.
Italië op haar best!

RioRequesa

Gaat uw voorkeur uit naar een kleinschalige, rustige camping met zwembad,  gelegen midden in de natuur? Dan ben u bij ons op het goede adres. Onze camping RioRequesa bevindt zich in een vallei en ligt direct aan een prachtig riviertje. 

Rio Fraseneggi
Rio Fraseneggi
Rio Fraseneggi

De Camping

Omgeving

Chiavari

Steden en dorpen

Vanuit RioRequesa is het leuk om de Cinque Terre, Pisa, Chiavari, Levanto Lucca, Genua en vele andere dorpjes te bezoeken. Om vervolgens weer heerlijk in de rust en de natuur terug te komen op uw eigen plekje.

Lees meer

Aan de kust

RioRequesa ligt op slechts 25 km van de middellandse zee. Aan de kust is het nog echt gezellig. Geen moderne bouw, intieme strandjes, de mooiste wandelpaden en veel waterplezier

Lees meer

5 Terre
Giacopane

Natuur en landschap

Het prachtige achterland van Ligurië is heuvelachtig, bosrijk en wat hoger zijn graslanden te vinden met wilde paarden en grazende koeien. De tijd heeft hier werkelijk stil gestaan

Lees meer

Activiteiten

In onze omgeving kunt u verschillende dingen ondernemen zoals, duiken, surfen, zeilen, maar ook paardrijden en dolfijnen spotten of lekker golfen, fietsen en wandelen.

Lees meer

Mountainbiken in de Bergen

Wat vinden onze gasten

caret-down caret-up caret-left caret-right

Als je wilt 'detoxen' van social media, is dit dé plek om tot rust te komen. Liggend in een prachtig natuurgebied met vuurvliegjes, wilde zwijnen, en een koel beekje heerlijk! 

Olga

Dit is de perfecte plek voor mensen die niet van grote campings met krappe plekjes houden. Het brood dat je kan bestellen is heerlijk net als verfrissende drankjes en ijsjes.

Nynke

De eigenaar en beheerders weten een plezierige sfeer te creëren, ook door eens per week een maaltijd te organiseren waaraan je kunt deelnemen. Sanitair prima in orde.

Erwin

Vroegboekactie

Reserveer voor 31 december en profiteer van flinke kortingen