De camping

De camping

Huurtent Rio Requesa
Rio Fraseneggi
Camping Rio Requesa

De camping telt 15 plaatsen, waarvan er 6 zijn voorzien van een ( luxe) huurtent. Voor vouwwagens en/of caravans zijn er twee plekken beschikbaar. De overige plaatsen zijn bedoeld voor eigen tent. 

Huurtenten

Onze huurtenten hebben een leefruimte van 5x3 mtr. er zijn 3 afsluitbare slaapcabines. De tenten zijn voorzien van een houten vloer en ingericht met een keukenblokje ( met koelkast, gasstel en koud stromend water) De slaapcabines zijn voorzien van bedden met goede matrassen. Beddengoed, handdoeken etc.. is aanwezig. (incl in de prijs)

Vrije plaatsen

Natuurlijk bent u ook van harte welkom met uw eigen tent(je) of vouwwagen (caravans en campers kunnen wij helaas alleen in het laagseizoen plaatsen). Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het verstandig uw plek te reserveren. Geeft u dan ook aan of u met eigen tent of vouwwagen komt. Op een aantal vrije plaatsen kunt u ook een tweede tentje bijzetten, dit kan beperkt omdat we wegens veler verzoek de camping niet te vol willen zetten. 

De Camping

Sanitair

Het toiletgebouw is gescheiden voor mannen en vrouwen. Voor de mannen, maar ook voor de vrouwen zijn er 3 toiletten aanwezig. De mannen hebben 4 douche cabines en voor de vrouwen 3. In beide ruimtes is een spoelbak met spiegel aanwezig. De badruimte`s worden ten minste 4 keer per dag met zorg schoongemaakt. Overal is gratis koud en warm stromend water. Buiten het toiletgebouw bevinden zich twee grote spoel- of afwasbakken met eveneens koud en warm stromend water.

Zwemmen

Op de camping is een opzet zwembad aanwezig. Daarnaast kan spelen met water natuurlijk ook uitstekend direct aan de camping in het beekje, in zee (25 km.) of in de rivier de Vara (nog geen 5 km) Daarnaast is er een 25 meter zwembad in Varese Ligure en in Tavaronne waar ook heerlijk gezwommen kan worden.

Zwembad Rio Fraseneggi