Activiteiten

Volop activiteiten voor het hele gezin

Canyoning
Golfen in Rappalo
Paardrijden in Val di Vara

Ligurie

Ligurië is een mooie regio om op vakantie te gaan. Het massatoerisme heeft deze bosrijke provincie nog niet ontdekt. Ligurie biedt tal van mooie plekken zoals Cinque terre, Portofino, Chiavari en vele andere. U kunt hier genieten van de natuur en heerlijke boswandelingen maken. De Ligurische kust behoort tot een van de mooiste en schoonste kusten van Europa. Hier kunt u dan ook volop genieten van zon, zee en strand.

In de directe omgeving van onze Agriturismo kunt u:
- zwemmen, zee & zwembad.
- paardrijden.
- karten.
- duiken.
- mountainbiken & fietsen.
- dolfijnen spotten.
- zeilen.
- golf spelen.
- marktjes bezoeken.

Extra

Dolfijnen kijken

Dolfijnen en walvissen kijken

Op woensdag en zondag vertrek de boot uit Camogli en Genova. Eenmaal op zee gaat de bemanning opzoek naar walvissen en dolfijnen. Er is altijd een bioloog aan boord. Het lukt niet altijd om walvissen te vinden maar de dolfijnen zijn nieuwsgierig genoeg en er is altijd wel een groepje die het leuk vindt om met de golven te spelen die de boot maakt.

Met de boot

Gezien de hoeveelheid walvisachtigen in de Ligurische Zee, is het belangrijk dat hun leefgebied wordt beschermd. Zo is de visserij, het toerisme maar ook het vrachtverkeer bij wet geregeld zodat er geen schade wordt toegebracht aan de dieren die hier leven.